marți, 24 aprilie 2012 | 20302 vizualizari

Cutremurator: o tanara de 14 ani s-a pus in genunchi in fata unui marfar pentru a se sinucide FOTO, VIDEO – SOCANT!

Astazi, 24 aprilie, in jurul orei 18.45, o fetita de 14 ani din satul Bursuc, comuna Lespezi, s-a sinucis. Lavinia Gabriela Partin, eleva in clasa a VII – a la Scoala Generala din Satul Heci, comuna Lespezi, se intorcea de la scoala. La un moment dat, tanara a lasat haina si geanta din umar, s-a pus in genunchi in fata unui marfar care venea dispre Pascani spre Suceava si a asteptat sa moara. „Mecanicul nu a mai putut sa opreasca marfarul la timp. A sunat dar degeaba. A trecut peste copila. Asa a vrut ea sa se sinucida. Uite cum a lasat geanta cu hainele aici si s-a pus in fata trenului”, a spus un batran, martor la fata locului.

Cei care o cunosteau nu isi pot da seama care ar fi fost motivul pentru care Lavinia Gabriela a decis sa nu mai traiasca. Parintii au ramas inmarmuriti cand si-au vazut copila, la fata locului, moarta intre sine. Anchetatorii au ridicat trupul si l-au transportat la Institutul de Medicina Legala Iasi in vederea efectuarii necropsiei. Dupa cercetari se va stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul si probabil se va afla si motivul sinuciderii.

1 Comentariu
  1. cineva spune:

    oameni buni noi suntem lasati pe pamant de catre BUNUL DUMNEZEU totEL ne ea nu va dati sufletul diavolului

Scrie un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>